Χορηγίες

Item set

Items

Advanced search
 • ΚΟΑ : Στήριξη του προγράμματος «Κοινότητες που Νοιάζονται» του Δήμου Λατσιών

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, στα πλαίσια του σχεδιασμού του Κοινωνικού Αθλητισμού και τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχορήγησε με ποσό 20,000 Ευρώ τον Δήμο Λατσιών για το πρόγραμμα του «Κοινότητες που Νοιάζονται», που αφορά την πρώτη δόση του προγράμματος στήριξης.
 • Τελετή επίδοσης χορηγιών ΚΟΑ σε Αθλητικές Ομοσπονδίες

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού διοργάνωσε τελετή βράβευσης για την Εθνική Νεανίδων Μπάσκετ. Η τελετή διοργανώθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ όπου ο Πρόεδρος Δήμος Γεωργίου, τα Μέλη ΔΣ και ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Παπακώστας συνεχάρησαν τις διεθνείς παίκτριες. Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας Πανίκος Τσιαϊλής και μέλη ΔΣ της Ομοσπονδίας.
 • Τελετή επίδοσης χορηγιών ΚΟΑ σε Αθλητικές Ομοσπονδίες

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού διοργάνωσε τελετή επίδοσης των χορηγιών στις Αθλητικές Ομοσπονδίες. Η τελετή διοργανώθηκε τον Οκτώβριο του 2004, όπου ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Τίτος Χριστοφίδης επέδωσε τις επιταγές στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών.
 • ΚΟΑ: επίδοση χορηγίας στα προσφυγικά Ποδοσφαιρικά σωματεία

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Νίκος Καρτακούλλης στην παρουσία του Αντιπροέδρου Σάββα Κοσιάρη, του Μέλους ΔΣ Ανδρέα Αναστασίου και του Γενικού Διευθυντή Κώστα Παπακώστα, επέδωσε την κρατική χορηγία στους Προέδρους ή εκπροσώπους των προσφυγικών ποδοσφαιρικών σωματείων, σε τελετή που έγινε στα γραφεία του Οργανισμού.
 • Παράδοση Επιταγών στα Προσφυγικά Σωματεία

  Παράδοση Επιταγών στα Προσφυγικά Σωματεία
 • Χορηγία ΚΟΑ στα Προσφυγικά Σωματεία

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ουράνιος Ιωαννίδης σε τελετή στα γραφεία του ΚΟΑ επέδωσε τη χορηγία στους εκπροσώπους των Προσφυγικών Σωματείων.
 • Απονομή χορηγιών στα Προσφυγικά Σωματεία

  Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στα κεντρικά του γραφεία προσκλήθηκε ο Υπουργός Προεδρίας Στέλιος Κατσελλής, ο οποίος απένειμε τις χορηγίες στους εκπροσώπους των Προσφυγικών Σωματείων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κυριάκος Νεοκλέους, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι του Οργανισμού.
 • Επίδοση χορηγίας στα Προσφυγικά Σωματεία

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δήμος Γεωργιάδης επέδωσε την χορηγία του ΚΟΑ στους εκπροσώπους των Προσφυγικών Σωματείων, σε τελετή που έγινε στα γραφεία του Οργανισμού και στην παρουσία Μελών του ΔΣ ΚΟΑ.
 • Επίδοση χορηγίας στα Προσφυγικά Σωματεία από Υπουργείο Εσωτερικών

  Ο Υπουργός Εσωτερικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου, στην παρουσία και του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δήμου Γεωργιάδη, σε τελετή στο Υπουργείο, επέδωσε την Κρατική χορηγία στους εκπροσώπους των Προσφυγικών Σωματείων.
 • Επίδοση Ειδικής Κρατικής Χορηγίας στα ποδοσφαιρικά Σωματεία

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργάνωσε τελετή Επίδοσης της Ειδικής Κρατικής Χορηγίας στα ποδοσφαιρικά Σωματεία. Η τελετή έγινε στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Τάκη Κληρίδη, του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη καθώς και άλλων επισήμων του αθλητισμού.
 • Χορηγία ΚΟΑ στην Καρολίνα Πελενδρίτου

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργάνωσε τελετή στην οποία επέδωσε την χορηγία στην Παραολυμπιονίκη μας κολυμβήτρια Καρολίνα Πελενδρίτου.
 • Χορηγία ΚΟΑ σε Ποδοσφαιρικά Σωματεία

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργάνωσε τελετή στην οποία ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Τίτος Χριστοφίδης επέδωσε την χορηγία σε ποδοσφαιρικά σωματεία.
 • Χορηγία ΚΟΑ στα Προσφυγικά Σωματεία

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επέδωσε τη χορηγία στα Ποδοσφαιρικά Προσφυγικά Σωματεία, σε τελετή που διοργάνωσε στα Γραφεία του ΚΟΑ. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Καρτακούλλης επέδωσε τις σχετικές επιταγές, στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής των Προσφυγικών Δώρου Ιωαννίδη, καθώς και των εκπροσώπων των Σωματείων.
 • Χορηγία ΚΟΑ στη ΣΤΟΚ

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επέδωσε τη χορηγία στις Αγροτικές Ομοσπονδίες, Μέλη της ΣΤΟΚ, σε τελετή που διοργάνωσε στα Γραφεία του ΚΟΑ. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τίτος Χριστοφίδης επέδωσε τις σχετικές επιταγές στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών.
 • Χορηγία ΚΟΑ - Υπουργείου Εσωτερικών στα Προσφυγικά και Ακριτικά Σωματεία

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών διοργάνωσαν τελετή στη Λάρνακα και επέδωσαν τη χορηγία του Σχεδιασμού για τα Προσφυγικά και Ακριτικά Σωματεία. Η επίδοση της χορηγίας έγινε από τον Υπουργό Εσωτερικών Ανδρέα Χρίστου, τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Τίτο Χριστοφίδη, τον Πρόεδρο των Προσφυγικών Σωματείων Δώρο Ιωαννίδη και Μελών του ΔΣ ΚΟΑ.
 • Χορηγία ΚΟΑ σε Αθλητικούς Φορείς

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Τίτος Χριστοφίδης επέδωσε τη χορηγία σε εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών Σωματείων.
 • Χορηγία ΚΟΑ σε Σωματεία και Φορείς

  Ο Κυπριακός Οργανισμού Αθλητισμού διοργάνωσε τελετή επίδοσης χορηγίας σε σωματεία και Φορείς. Στην εκδήλωση παρέστη ο Υπουργός Παιδείας Πεύκιος Γεωργιάδης, στην παρουσία και του Προέδρου ΚΟΑ Τίτου Χριστοφίδη και άλλων αξιωματούχων του ΚΟΑ και της ΚΟΠ.
 • Χορηγία ΚΟΑ σε Σωματεία και Φορείς

  Ο Κυπριακός Οργανισμού Αθλητισμού διοργάνωσε τελετή επίδοσης χορηγίας σε σωματεία και Φορείς. Στην εκδήλωση παρέστη ο Υπουργός Παιδείας Πεύκιος Γεωργιάδης, στην παρουσία και του Προέδρου ΚΟΑ Τίτου Χριστοφίδη και άλλων αξιωματούχων του ΚΟΑ και της ΚΟΠ.
 • Χορηγία ΚΟΑ στις Θρησκευτικές ομάδες

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επέδωσε τη χορηγία στις Θρησκευτικές ομάδες, σε τελετή που διοργάνωσε στα Γραφεία του ΚΟΑ. Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Σάββας Κοσιάρης επέδωσε τις σχετικές επιταγές στους εκπροσώπους των Σωματείων.
 • Χορηγία ΚΟΑ σε ποδοσφαιρικά Σωματεία

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Τίτος Χριστοφίδης επέδωσε τη χορηγία σε εκπροσώπους ποδοσφαιρικών Σωματείων.
 • Χορηγία ΚΟΑ σε Αθλητικούς Φορείς

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Τίτος Χριστοφίδης επέδωσε τη χορηγία σε εκπροσώπους Αθλητικών Φορέων.
 • Χορηγία ΚΟΑ στη ΣΤΟΚ

  Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επέδωσε τη χορηγία στις Αγροτικές Ομοσπονδίες, Μέλη της ΣΤΟΚ, σε τελετή που διοργάνωσε στα Γραφεία του ΚΟΑ. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πάμπος Στυλιανού, στην παρουσία και άλλων μελών του ΔΣ επέδωσε τις σχετικές επιταγές στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών.
 • Χορηγία ΚΟΑ σε αθλητές και Ομοσπονδίες

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Τίτος Χριστοφίδης επέδωσε τη χορηγία σε αθλητές και Ομοσπονδίες.
 • Χορηγία στα Σωματείων Ελλήνων ομογενών στην Κύπρο

  Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Νίκος Καρτακούλλης και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου παραδίδουν τη χορηγία στα Σωματεία των Ελλήνων ομογενών στην Κύπρο. Η χορηγία έγινε από τον ΚΟΑ σε συνεργασία με την Ελληνική πρεσβεία για στήριξη των Ελλήνων Ποντίων που απασχολούνται με τον αθλητισμό και διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.